Goed Gefrituurd Keurmerk

Maandag 16 maart 2015 ontvingen de eerste professionele frituurbedrijven het Goed Gefrituurd Keurmerk. Dit keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die de introductie hiervan bij haar oprichting in 2012 als een van haar speerpunten had benoemd. Ook wij van Cafetaria De Uitdaging hebben dit keurmerk mogen ontvangen door een goed beoordeelde score van een Mystery Guest. Wij zijn hier heel blij mee en willen dit een goed vervolg blijven geven!

Wij serveren

ambachtelijke gerechten

Wij hebben

enthousiaste medewerkers

En meer dan

zitplaatsen!

De lekkerste cafetaria van Voorthuizen

Bent u op zoek naar een cafetaria in Voorthuizen? Dan bent u bij Cafetaria de Uitdaging aan het juiste adres! Wij bieden u echte verse frites, diverse menu’s waaronder ook kapsalon, snacks, ijs en nog veel meer! Natuurlijk tegen de beste prijzen en uitstekende service door ons enthousiast team van medewerkers.

 

Met passie bereid!

Onze producten worden met de grootste zorg bereid. Dat zijn de ingrediënten die er voor zorgen dat u als gast tevreden bent, maar ook tevreden blijft. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Cafetaria de Uitdaging.

verantwoord frituren

Verantwoord frituren

Cafetaria de Uitdaging ondersteunt de campagne “Verantwoord Frituren”. Aan deze campagne zijn twee voorwaarden verbonden: Gebruik vloeibaar frituurvet met maximaal 5% transvetzuren én minimaal 65% onverzadigde vetzuren.

Cafetaria de Uitdaging gebruikt de beste kwaliteit vloeibaar frituurvet met een transvetzuurgehalte van maximaal 1% en 73% onverzadigde vetzuren. Ons vloeibaar frituurvet is zuiver plantaardig en is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen. Een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten.

Bestel online!

Van verse frites tot heerlijk belegde broodjes. Bekijk snel ons gehele assortiment en plaats gemakkelijk uw bestelling. Wij staan voor u klaar.

  • Nooit meer wachten!

  • Snel & gemakkelijk

  • Betalen via iDeal

  • Ook als app!

Wilt u voor nu telefonisch bestellen? Dan kunt u ons bereiken op het nummer 0342 846 342!